Lorawan en Bacnet zijn twee belangrijke technologieën voor het beheren van gebouwautomatisering en -monitoring. Beide technologieën zijn gericht op het verzenden en ontvangen van gegevens om gebouwen efficiënter en duurzamer te maken.

Lorawan is een low-power, wide-area-network (LPWAN) technologie die is ontworpen voor internet of things (IoT) toepassingen. Het is een open standaard die gebruikmaakt van licentievrije spectrum en biedt een betaalbare, energie-efficiënte manier om gegevens te verzenden en te ontvangen over lange afstanden. Dit maakt het ideaal voor gebouwautomatisering en -monitoring, waar gegevens vanaf verschillende locaties in een gebouw moeten worden verzonden en ontvangen.

Bacnet is een open standaard communicatieprotocol dat is ontworpen voor gebouwautomatisering en -monitoring. Het stelt gebouwinstallaties in staat om gegevens te verzenden en te ontvangen tussen verschillende systemen, zoals verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Bacnet biedt een efficiënte manier om gegevens te verzenden en te ontvangen tussen systemen en maakt het mogelijk om gebouwen te monitoren en te beheren op afstand.

Beide technologieën spelen een belangrijke rol in het beheer van gebouwmonitoring en -automatisering. Lorawan biedt een betaalbare, energie-efficiënte manier om gegevens te verzenden en te ontvangen over lange afstanden, terwijl Bacnet een efficiënte manier biedt om gegevens te verzenden en te ontvangen tussen verschillende systemen. Samen bieden ze een krachtig hulpmiddel voor het beheren en optimaliseren van gebouwen.

Volgende producten krijgen een BACnet compatibiliteitsupdate:

Milesight UG65-serie

Milesight UG67-serie

Deel deze post